Bedrijfsfitness - Fitness voor de werknemers van uw bedrijf

Bedrijfsfitness

Bevorder de gezondheid en productiviteit van uw werknemers

Als ondernemer wilt u uw werknemers in topvorm zien, zodat ze productiever zijn en minder ziekteverzuim hebben. Bedrijfsfitness kan hierbij helpen. Door investering in de gezondheid en het welzijn van uw werknemers verbetert u niet alleen hun prestaties, maar ook de werkomgeving en de sfeer binnen het bedrijf.

Bedrijf fitnesstraining voor werknemers

Wat is bedrijfsfitness precies?

Bedrijfsfitness is een verzamelbegrip voor programma’s en activiteiten. Deze zijn allemaal gericht op het verbeteren van de fysieke en mentale gezondheid van werknemers binnen een bedrijf. Zo kan het bijvoorbeeld gaan om sportieve activiteiten, gezonde voeding, stressbeheersing en slaapbevordering. Het doel van bedrijf fitness is de productiviteit en prestaties van werknemers te verhogen, het ziekteverzuim te verlagen en de werkomgeving en bedrijfscultuur te verbeteren.

Daarom is bedrijfsfitness voor elk bedrijf een belangrijke investering. Want gezonde en tevreden werknemers leiden tot verbetering van de bedrijfsresultaten en een positieve werkomgeving creëren.

Voordelen bedrijfsfitness

Bedrijfsfitness biedt zowel werknemers als werkgevers verschillende voordelen. Een aantal van deze voordelen hebben we hieronder voor je opgesomd:

  • Verhoogde productiviteit: Fitte werknemers zijn meestal productiever en hebben meer energie om hun werk goed te doen.
  • Verminderde ziekteverzuim: Bedrijfsfitness programma’s dragen bij aan de verbetering van de gezondheid van werknemers, dit leidt tot minder ziekteverzuim.
  • Verbetering van het werk-privé evenwicht: Ook helpen bedrijfsfitnessprogramma’s werknemers om een gezonde balans tussen werk en privé te vinden. Hierdoor ervaren ze minder stress en zijn ze beter in staat om te presteren op het werk.
  • Versterking van de teamgeest: Onze groepslessen zijn ook exclusief voor bedrijven te boeken. Door samen te sporten en aan hun gezondheid te werken wordt er beter samengewerkt en zullen relaties op het werk verbeteren.
  • Verbetering van de bedrijfsimago: Bedrijven die investeren in de gezondheid en het welzijn van hun werknemers hebben een positieve uitstraling op potentiële werknemers en klanten.
  • Verlaging van gezondheidskosten: Onderzoek heeft uitgewezen dat een bedrijf dat in fitte medewerkers investeert besparen op de kosten voor gezondheidszorg en verzekeringen.

Ook fittere werknemers?

De trainers van Davinci PT verbeterd de gezondheid en productiviteit van werknemers door het aanbieden van persoonlijke een-op-een trainingen en groepstrainingen.

Personal Training

PERSONAL TRAINING

Bij Personal Training gaat het om een-op-een trainingen met één van onze trainers. Deze trainingen zijn gericht op het behalen van persoonlijke doelen en het verbeteren van de specifieke gezondheids- en fitnessbehoeften van werknemers. Hierbij heeft de medewerker bij elke training de keuze uit krachttraining, boksen of Thai boksen om zijn of haar doelen te bereiken. Ook stellen de trainers van Davinci PT een op maat gemaakt body plan op. Dit sluit volledig aan op de individuele behoeften en het niveau van de werknemer.

Groepslessen

GROEPSLESSEN

Bij bedrijfsfitness via groepstrainingen leren werknemers om samen te werken en te strijden naar een gezamenlijk doel. Hiervoor biedt Davinci PT Full-Body Circuittrainingen en Boxing & HIIT trainingen aan. Beide trainingssessies zijn gericht op het verbeteren van de fysieke conditie en het verminderen van stress. Onze groepstrainingen bieden een uitdagende en motiverende omgeving, waar werknemers zich kunnen concentreren op gezonde gewoonten en prestaties.

Conclusie

Bedrijfsfitness is een effectieve manier om de gezondheid en productiviteit van je werknemers te bevorderen. Door investering in de gezondheid en het welzijn van jouw werknemers verbeter je niet alleen hun prestaties, maar ook de werkomgeving en de sfeer binnen het bedrijf. Implementeer bedrijfsfitness en zie hoe je bedrijf groeit en bloeit!

Vrijblijvend intake gesprek?

Maak vandaag nog een afspraak voor een vrijblijvend intake gesprek om de mogelijkheden van bedrijfsfitness voor jouw bedrijf te bespreken.

Maak afspraak

CONTACT
Davinci PT
Zeemanstraat 37
2991 XR Barendrecht
  • KvK:70427739
  • BTW:NL 0022 26 570 B76
  • IBAN:NL93 INGB 0008 1536 21
KLANTTEVREDENHEID
Klanten waarderen onze inzet op Google met een:
10
Vragen? Bel ons:
+316 18 87 31 86
Copyright © 2018 - 2024 Davinci PT | Alle rechten voorbehoudenAlgemene voorwaarden