Behaalde persoonlijke resultaten

Resultaten

Zo behalen de klanten van Davinci PT hun doelen

Benieuwd hoe wij er voor zorgen dat onze klanten hun gezondheids-, fitheids- en trainingsdoelen behalen? Dat doen de personal trainers van Davinci PT met een op maat gemaakt body plan. Dit persoonlijke body plan bestaat uit een voedings- en trainingsschema dat volledig is afgestemd op het specifieke doel van elke klant. Hierdoor wordt er rekening gehouden met persoonlijke factoren zoals leeftijd, sport geschiedenis en de huidige gezondheidssituatie.

Bij de één-op-één trainingen hebben onze klanten de keuze tussen krachttraining, boksen of thai boksen. Dit stelt hen in staat om een unieke fitnesservaring te creëren die is afgestemd op hun persoonlijke doelen en voorkeuren. De personal trainers van Davinci PT begeleiden de klanten bij elke stap. Ze staan altijd klaar met professioneel advies of om je te motiveren en aan te moedigen.

Het resultaat van deze persoonlijke aanpak is zichtbaar in de transformaties die onze klanten hebben doorgemaakt. Ze hebben niet alleen hun doelen bereikt, maar ook meer zelfvertrouwen en energie gekregen. Wij zijn trots op onze klanten en dankbaar dat we hen mogen helpen bij het realiseren van hun dromen. Bij Davinci PT geloven we in het creëren van een gezonde levensstijl en het bereiken van persoonlijke doelen, en we zijn vastbesloten om onze klanten daarbij te ondersteunen.

Hier doen we het voor

Bedankt dat wij jullie hebben mogen begeleiden

Wil jij ook jou gezondheids-, fitheids- en trainingsdoelen behalen?

Maak dan direct een afspraak voor een vrijblijvend intake gesprek om je doelstelling te bespreken.

Maak afspraak

CONTACT
Davinci PT
Zeemanstraat 37
2991 XR Barendrecht
  • KvK:70427739
  • BTW:NL 0022 26 570 B76
  • IBAN:NL93 INGB 0008 1536 21
KLANTTEVREDENHEID
Klanten waarderen onze inzet op Google met een:
10
Vragen? Bel ons:
+316 18 87 31 86
Copyright © 2018 - 2024 Davinci PT | Alle rechten voorbehoudenAlgemene voorwaarden