Davinci Personal Training Club

Diensten

Davinci PT is een personal training club die zich richt op het verbeteren van de gezondheid en het welzijn van haar klanten. Met een team van ervaren personal trainers biedt Davinci PT een breed scala aan diensten, waaronder personal training, groepslessen, bedrijfsfitness en PHP voeding.

Personal Training

Personal training - voor het behalen van persoonlijke doelen
PERSONAL TRAINING

Davinci PT biedt persoonlijke en op maat gemaakte fitnessprogramma’s voor klanten die op zoek zijn naar een effectieve en efficiënte manier om hun doelen te bereiken. Onze personal trainers stellen samen met jou een persoonlijk maatwerk programma op dat volledig wordt afgestemd op jouw specifieke behoeften en doelen.

Groepslessen

Groepslessen - voor degene die liever in groepsverband trainen
GROEPSLESSEN

Davinci PT biedt ook groepslessen aan voor degenen die liever in groepsverband trainen. Onze groepslessen zijn leuk, uitdagend en gericht op het verbeteren van de gezondheid en het welzijn.

Bedrijfsfitness

BEDRIJFSFITNESS

Davinci PT biedt ook bedrijfsfitnessdiensten aan om het welzijn van de werknemers te bevorderen en de productiviteit te verhogen. Hiervoor werken onze trainers samen met de werkgevers om een programma op te stellen dat aansluit bij de specifieke behoeften van het bedrijf.

PHP voeding

PHP VOEDING

Ook bieden wij professionele begeleiding op het gebied van voeding. Hiermee helpen we we je om jouw doelen op het gebied van gezondheid en fitness te bereiken. Zo geven onze experts je onder andere advies over gezonde voedingskeuzes en hoe deze te integreren in een actieve levensstijl.

CONTACT
Davinci PT
Zeemanstraat 37
2991 XR Barendrecht
  • KvK:70427739
  • BTW:NL 0022 26 570 B76
  • IBAN:NL93 INGB 0008 1536 21
KLANTTEVREDENHEID
Klanten waarderen onze inzet op Google met een:
10
Vragen? Bel ons:
+316 18 87 31 86
Copyright © 2018 - 2024 Davinci PT | Alle rechten voorbehoudenAlgemene voorwaarden