Personal training - voor het behalen van persoonlijke doelen

Personal Training

Laat personal training jouw kracht onthullen
Ben je op zoek naar een effectieve en persoonlijke manier om je fysieke en mentale doelen te bereiken? Personal training bij Davinci PT bied je de steun, begeleiding en motivatie die je nodig hebt om jouw persoonlijke uitdagingen aan te gaan en te overwinnen. Onze personal trainers hebben de kennis en ervaring om je te helpen bij het verbeteren van je algehele fitheid, het opbouwen van spiermassa, afvallen of welk doel dan ook. Personal training maakt het verschil in je leven en zet je op weg naar een fitter, gezonder en gelukkiger leven. Maak vandaag nog een afspraak en ontdek de kracht van personal training bij Davinci PT.

Persoonlijk Body Plan - een op jouw doelen afgestemd voedings- en trainingsschema.

Ons maatwerk Body Plan

Ben je op zoek naar een manier om je persoonlijke gezondheids-, fitheids- en trainingsdoelen te behalen? Kies dan voor een Persoonlijk Body Plan! Met onze unieke aanpak creëren we een op jou afgestemd plan waarmee jij op een gerichte en efficiënte manier aan jouw doelen werkt.

Onze deskundige trainers nemen de tijd om jouw specifieke behoeften en mogelijkheden in kaart te brengen. Daarna stellen ze samen met jou een op maat gemaakt body plan op. Hiermee ga je vervolgens op een realistische en uitdagende manier aan de slag. Het plan is op jou gericht en volledig afgestemd op jouw levensstijl en beschikbare tijd. Zo kun je op een praktische manier aan de slag.

Met ons Persoonlijk Body Plan krijg je toegang tot een speciaal ontworpen trainingsprogramma en persoonlijke begeleiding en feedback van onze trainers. Zo ben je altijd op de hoogte van je vorderingen en zijn jouw doelen op een gerichtere manier te behalen.

Start jouw transformatie vandaag nog!

Wacht niet langer en kies voor een Persoonlijk Body Plan. Wij garanderen dat je de beste ondersteuning en begeleiding krijgt op weg naar het realiseren van jouw gezondheids-, fitheids- en trainingsdoelen. Start vandaag nog en ontdek wat jij allemaal kunt bereiken!

Ja, ik wil mijn doelen bespreken

Personal training pakketten

Totaal pakketten voor persoonlijke een-op-een training
Onze personal training club biedt vier unieke pakketten aan om aan jouw persoonlijke trainingsbehoeften te voldoen. Elke trainingspakket bevat een body plan met een op maat gemaakt voedings- en trainingsschema, zodat je jou training ook thuis voort kunt zetten.

Opbouw trainingspakketten
Afhankelijk van het gekozen trainingspakket zijn deze totaaloplossingen opgebouwd uit verschillende onderdelen. Deze onderdelen worden hieronder nader toegelicht.

Personal Training lessen

Afhankelijk van het gekozen totaal pakket heb je recht op 20 tot 40 personal training lessen. Bij deze lessen heb je de keuze uit fitness/krachttraining, boksen, thai boksen of een combinatie hiervan. Dit kun je per les bepalen. Door deze persoonlijke aanpak en gevarieerde oefeningen zorgen wij ervoor dat geen enkele training hetzelfde is. Zo behalen we in combinatie met één-op-één coaching optimaal resultaat!

12-punt meting(en)

Elk pakket bevat 1 tot maximaal 6 x een 12-punts meting. Een 12-punts huidplooimeting is een methode die wordt gebruikt om het percentage lichaamsvet te berekenen. Dit gebeurt door de huidplooien op 12 verschillende punten op het lichaam te meten. Denk hierbij aan de biceps, triceps, subescapularis en de suprailiacaal regio. Deze metingen worden gebruikt om het vetpercentage te meten en om veranderingen in het lichaamsvet over de tijd bij te houden.

Voedingssupplementen

Bij elk totaalpakket ontvang je 3 supplementen. Whey Isolaat (een hoogwaardige vorm van proteïne) om spieren op te bouwen en te herstellen na inspanning. Visolie bevat hoge niveaus van omega-3-vetzuren. Deze zijn gezond voor het hart, de hersenen en het immuunsysteem. Multivitaminen bevatten een combinatie van verschillende vitaminen en mineralen die nodig zijn voor een goede gezondheid en helpen om gebrek aan deze stoffen te voorkomen.

Maatwerk voedingsschema

Of je nu wilt afvallen, je spiermassa wilt verhogen, of gewoon fitter wilt worden, ons op maat gemaakte voedingsschema is de perfecte oplossing. Onze voedingscoaches monitoren regelmatig je vorderingen en maken indien nodig aanpassingen aan je schema. Hierdoor blijf je altijd op het juiste pad om je doelen te bereiken. Kortom, ons op maat gemaakte voedingsschema is de sleutel tot succes voor jouw gezonde en fitte leven!

24/7 online coaching

Ontvang 10 tot 16 weken lang toegang tot 24/7 online coaching door een gecertificeerde PHP voeding coach. Onze voedingscoaches zijn deskundig en gecertificeerd, en staan altijd voor je klaar om je te begeleiden en te ondersteunen bij het bereiken van jou voedingsdoelen. Of u nu wilt afvallen, spiermassa opbouwen of gewoon gezonder wilt eten, onze online coaching maakt het mogelijk. Zet vandaag nog de eerste stap naar een gezonder en fitter leven!

Per training 1x bargebruik

Bij het Platinum en Diamond pakket dat wij aanbieden, krijg je de mogelijkheid om elke les 1x gebruik te maken van onze bar. Hierbij heb je de keuze uit drie verschillende opties: een eiwitshake, koffie of een pre-workout drankje. Zo kun je jouw trainingssessie goed starten of na een inspannende training optimaal herstellen. Naast toegang tot onze uitstekende trainingsfaciliteiten heb je hierdoor ook de mogelijkheid om bij elke les te genieten van een drank naar keuze.

Eigen bokshandschoenen

Bij het Diamond Trainingspakket ontvang je een eigen paar Davinci bokshandschoenen en bandage. Deze kwalitatieve accessoires zijn speciaal ontworpen om jou te helpen bij het optimaal uitoefenen van jouw bokstraining. Of je nu een beginner of een ervaren bokser bent, met deze accessoires ben je altijd verzekerd van de beste ondersteuning tijdens jouw training. Dus, als je serieus bent over boksen of thai boksen, dan is het Diamond trainingspakket een uitstekende keuze!

Vrijblijvend intake gesprek?

Maak vandaag nog een afspraak voor een vrijblijvend intake gesprek om je doelstelling te bespreken.

Maak afspraak

CONTACT
Davinci PT
Zeemanstraat 37
2991 XR Barendrecht
  • KvK:70427739
  • BTW:NL 0022 26 570 B76
  • IBAN:NL93 INGB 0008 1536 21
KLANTTEVREDENHEID
Klanten waarderen onze inzet op Google met een:
10
Vragen? Bel ons:
+316 18 87 31 86
Copyright © 2018 - 2024 Davinci PT | Alle rechten voorbehoudenAlgemene voorwaarden