Personal Trainer Rotterdam

Woon je in Rotterdam en ben je op zoek naar een personal trainer? Dan ben je bij Davinci PT aan het juiste adres. Want zeg nou zelf, wie wil er geen personal trainer? Ze helpen je gemotiveerd, op het goede spoor en gefocust te blijven tijdens je training. Bij ons heb je de keuze uit tal van geweldige en afwisselende trainingen. Of je nu op zoek bent naar iemand die je kan helpen fitter en sterker te worden of als je specifieke behoeften hebt, onze zeer ervaren personal trainers staan voor je klaar. Blijf lezen om meer te weten te komen over de beste personal trainers die Rotterdam te bieden heeft!

Is een personal trainer iets voor jou?

  • Wil je in de buurt van Rotterdam werken aan een gezond en fit lichaam?
  • Is trainen in een regulier of een sportschool niets voor jou?
  • Ben je druk en heb je weinig tijd of geen zin om te sporten, maar besef je wel dat je het sporten juist nu zo nodig hebt?
  • Wil je wel trainen, maar weet je niet waarmee je moet beginnen?
  • Heb je een lage sportmotivatie en kun je wel een extra boost en stok achter de deur gebruiken?
  • Train je al een tijdje en een sportschool maar zie je nog amper of geen resultaat?

Onze personal trainers ondersteunen jou om alles uit jezelf te halen. Via een op maat gemaakt body plan helpen ze je om jouw persoonlijke doelen te bereiken en te verleggen. Hierdoor heb je in no time een gezonder en fitter lichaam. Ook zal je zelfvertrouwen toenemen en kom je lekkerder in je vel te zitten!

Personal Training is maatwerk

Persoonlijke training is altijd maatwerk en wordt aangepast aan de unieke behoeften van elke persoon. Wij hebben jarenlange ervaring op dit gebied en weten dat er geen pasklare oplossing is. Elk lichaam is immers anders en niet iedereen heeft dezelfde doelen. In een moderne, open en uitnodigende omgeving werken we veilig en doelgericht om jou de beste versie van jezelf te laten worden. Samen met jou bepalen we hoe we je het beste kunnen begeleiden, coachen en stimuleren. Hierbij ligt de focus op een echte transformatie waardoor jouw leven beter, sneller en efficiënter wordt.

Verschillende trainingspakketten

Davinci PT biedt jou verschillende trainingspakketten. Bij elk pakket ontvang je een op maat gemaakt body plan. Dit plan bestaat naast een persoonlijk trainingsschema ook uit een op jouw doelen afgestemd voedingsschema. Hiermee kun je jouw training thuis doorzetten. Kies het pakket dat bij jou past en start vandaag nog!

KIES EEN PAKKET

Private Gym

Bij veel fitnesscentra en sportscholen vindt de training plaats in een ruimte waar ook reguliere leden trainen. Niet iedereen voelt zich hier gemakkelijk bij. Onze persoonlijke trainingen vinden plaats in de private gym van Davinci PT. Het voordeel hiervan is dat er niet al te veel mensen in de gym aanwezig zullen zijn. Zo kan jij op je gemak, zonder pottenkijkers, de juiste oefeningen doen! Onze kleinschalige exclusieve gym is hiervoor uitgerust met de nieuwste fitnessapparatuur. Uniek is onze boksring waar jij je helemaal kunt uitleven en de nodige calorieën zal verbranden.

Locatie Davinci Personal Training

De private Gym van Davinci PT is gemakkelijk bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Onze locatie ligt op het snijpunt van de rijksweg A15 (Europoort-Rotterdam-Gorinchem) en A16 (Dordrecht-Rotterdam-Breda), direct aan het verkeersknooppunt Ridderkerk.

Onze Personal Trainers

Onze Personal Trainers zijn zeer ervaren en geven 1 op 1 trainingen volgens de laatste trainingsinzichten. Daarnaast investeert Davinci PT continu in zichzelf. Hierdoor beschikken onze trainers over alle middelen om jou te helpen het gewenste resultaat te behalen. Tijdens de reis naar beste versie van jezelf zijn zij een luisterend oor en bieden ze mentale en fysieke ondersteuning. Ook als je het even zwaar hebt. Met een grote diversiteit aan trainingen kunnen wij een combinatie van verschillende trainingssessies aanbieden. Zo blijft het trainingsproces afwisselend en leuk. Mooie resultaten, het enthousiasme en het vertrouwen van hun klanten daar gaan onze personal trainers voor. Maak gerust een afspraak voor een vrijblijvend intakegesprek. Veel Rotterdamse klanten zijn je hierbij al voorgegaan.

Trainen met een sportmaatje

Wil je liever met een collega, je partner of een vriend(in) samen trainen? Kies dan voor onze DUO Personal Training. Samen sporten is niet alleen leuker, het werkt ook motiverend. Je hebt dus een extra stok achter de deur. Daarnaast kan het prettig zijn om zo samen de kosten te kunnen delen. Kies je voor het DUO pakket dan train je samen één keer per week met jullie Personal Trainer. Tijdens deze één op twee trainingssessies hebben jullie de keuze uit verschillende trainingen.

Hebben jullie niet hetzelfde sportniveau of andere doelen? Dat is voor Davinci PT geen probleem. De training wordt dan aangepast op ieder zijn of haar persoonlijke doelen, wensen en mogelijkheden. Omdat jullie een maatwerk training krijgen, zal er zo effectief mogelijk getraind worden! Ook zal er aan ieder van jullie een persoonlijk voedingsadvies worden gegeven. Bij dit trainingspakket zijn weeg- en meetmomenten inbegrepen. Hierdoor kan de progressie goed worden bijgehouden. Maak snel een afspraak om jullie doelstellingen te bespreken tijdens een vrijblijvend adviesgesprek.

MAAK AFSPRAAK

Trainingen

Ben jij klaar om te sporten en jezelf weer helemaal fit te voelen? Bij Davinci PT heb je de keuze uit 4 verschillende pakketten. Welk pakket hangt af van het aantal lessen. Per les kun je een training kiezen of combinatie hiervan. Davinci PT biedt de volgende trainingen aan: fitness, booty en (thai)bokstrainingen.

Fitnesstraining

Fitness is erop gericht je lichaam in een goede conditie te brengen en te houden. Fitness bestaat uit twee onderdelen: kracht- en cardiotraining. Met krachttraining bouw je spiermassa op waardoor je vormen creëert. Daarnaast kan krachttraining blessures en andere lichamelijke klachten verhelpen. Met cardiotraining krijg je een beter uithoudingvermogen en verlies je vet. Bij Davinci PT kijken we per persoon naar het huidige sportniveau en stemmen we daar de trainingen op af. We bouwen de kracht- en cardiotrainingen in een snel tempo op, zodat jij binnen no-time de beste versie van jezelf bent!

Bootytraining

Tijdens een Bootytraining ligt de focus op de billen, buik en benen! Hierbij worden krachtoefeningen gecombineerd met conditieoefeningen, waardoor je meer spiermassa krijgt in de bilspieren (ronde billen) en de verbranding hoog ligt waardoor je veel vet verbrand (strakke buik en benen). Wil jij ook mooie ronde, gespierde billen? Boek een Bootytraining of verwerk deze training in je lessenpakket.

Bokstraining

Tegenwoordig zit boksen in het trainingsschema van alle supermodellen en dat is niet voor niks, want met boksen ontwikkel je in een korte tijd een hele goede conditie en verbrand je veel calorieën. Daarnaast krijg je een sterker lichaam en stimuleert het de geest, wat zorgt voor meer zelfvertrouwen. Ook (wedstrijd)boksen? Boek een training of verwerk een training in je lessenpakket.

Kickbokstraining

Thaiboksen is een oude vechtsport die al eeuwen in Thailand wordt beoefend. Het verschil tussen boksen en (thai)boksen is dat een bokser zijn tegenstander K.O. (knock-out) mag slaan met zijn vuisten. In het thaiboksen is daarnaast ook een K.O. met de benen, knieën en ellenbogen toegestaan. Met thaiboksen gebruik je al je spieren en ontwikkel je in een korte tijd een hele goede conditie en verbrand je veel calorieën. Daarnaast word je lichaam sterker en krijg je een betere behendigheid, balans en flexibiliteit. Ook (wedstrijd)thaiboksen? Boek een training of verwerk een training in je lessenpakket.

Groepstraining

Tijdens de groepstraining combineren we kracht en conditie met een High Intensity Interval Training (HIIT). HIIT is een van de meest populaire workouts van het moment omdat je tijdens deze workout spiermassa opbouwt en tegelijkertijd vet verliest. Door de conditieoefeningen verhoog je je hartslag en door de krachtoefeningen groeien je spieren waardoor je vormen creëert.

Klaar voor een proeftraining?

Kennismaken? Bij de proeftraining hoort een intakegesprek van ongeveer 30 minuten. Tijdens het kennismakingsgesprek horen wij graag wat je doelen zijn en wat je graag wil bereiken. In dit gesprek hebben we het ook over je voedingsgewoonte, sportverleden en blessures. En je ziet uiteraard de Davinci PT Private Gym.

Dus, ben je er klaar voor? Meld je dan nu aan voor een proeftraining en intakegesprek.

CONTACT
Davinci PT
Zeemanstraat 37
2991 XR Barendrecht
  • KvK:70427739
  • BTW:NL 0022 26 570 B76
  • IBAN:NL93 INGB 0008 1536 21
KLANTTEVREDENHEID
Klanten waarderen onze inzet op Google met een:
10
Vragen? Bel ons:
+316 18 87 31 86
Copyright © 2018 - 2024 Davinci PT | Alle rechten voorbehoudenAlgemene voorwaarden